Εθνικής Αμύνης 34, 54621, Θεσσαλονίκη

Για εμάς

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ 2310.232300
το κεντρο

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ MEDICURE

Χώροι φωτεινοί, πεντακάθαροι, λειτουργικοί που διαθέτουν εξαιρετική αισθητική σας προδιαθέτουν θετικά και σας κάνουν να νιώθετε την άνεση και ασφάλεια που επιθυμείτε.

Ένα πολυδύναμο κέντρο ομορφιάς και ευεξίας βρίσκεται πλέον στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.
Απολαύστε την επίσκεψη σας στο κέντρο μας. Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της αναγέννησης και της αισθητικής. Σας περιμένουμε.

Υποστηρικτής και βασικό μέλος της επιστημονικής ομάδας της Medicure είναι ο Dr. Τσάχαλης Θεόδωρος, Στρατιωτικός Χειρουργός, Διδάκτωρ Ιατρικής σχολής ΑΠΘ. Ο Θεόδωρος είναι ιδιαίτερα ταλαντούχος. Διαθέτει γνώσεις και εμπειρία, μα το πραγματικό του χάρισμα είναι το πολύ δυνατό μάτι για την λεπτομέρεια που σε ενδιαφέρει να βελτιώσεις και ένα εξαιρετικά καλό χέρι που προσφέρει ένα μοναδικό αποτέλεσμα που σε κάνει να χαμογελάς με αυτοπεποίθηση. Ο Dr. Τσάχαλης είναι επιστήμονας και δεξιοτέχνης.
Τα 20 χρόνια εμπειρίας τους στην ιατρική και η πρόκληση της κατάστασης στην Ελλάδα γέννησαν την ιδέα της Medicure. Ο Dr. Τσάχαλης και η κ. Αλεξανδρίδου είναι αγωνιστές και οραματιστές. Ένωσαν τις δυνάμεις τους και επαγγελματικά ακολουθώντας την συνταγή επιτυχίας που χρόνια υιοθετούν στην άλλη υπέροχη ομάδα που έχουν δημιουργήσει μαζί, την οικογένειά τους.

Στον χώρο του ιατρείου λειτουργεί τμήμα βελονισμού με εξειδίκευση στον αισθητικό βελονισμό και τον βελονισμό κατά της παχυσαρκίας, σε συνεργασία με έμπειρο διαιτολόγο.

Διατίθεται επίσης τελευταίας τεχνολογίας Laser αποτρίχωσης με δυνατότητα Super Hair Removal (Soprano ICE SHR™), ιδανική λύση για ανώδυνη αποτρίχωση ακόμα και σε άνδρες με έντονο πρόβλημα τριχοφυΐας.
Τέλος παρέχεται δυνατότητα μικροεπεμβάσεων υπό τοπική αναισθησία σε ειδικά εξοπλισμένη αίθουσα χειρουργείου.

Σχετικα με εμάς

Η ομορφιά είναι τέχνη. Εμείς την κάνουμε επιστήμη . Στόχος της ομάδας Medicure ένας και μοναδικός ,να μείνετε ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα των θεραπειών μας .Θέλουμε να αισθάνεστε όμορφα στο χώρο μας και να σας εμπνέουμε εμπιστοσύνη .

Ακούμε με πολύ προσοχή “τα θέλω” σας ,σας εξηγούμε τι μπορούμε να κάνουμε και στη συνέχεια αποφασίζουμε μαζί σας τι είναι καλό να γίνει.

Σημασία για μας έχει να μιλάτε με τα καλύτερα λόγια για τη Medicure