Εθνικής Αμύνης 34, 54621, Θεσσαλονίκη

Για εμάς

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ 2310.232300
το κεντρο

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ MEDICURE

Χώροι φωτεινοί, πεντακάθαροι, λειτουργικοί που διαθέτουν εξαιρετική αισθητική σας προδιαθέτουν θετικά και σας κάνουν να νιώθετε την άνεση και ασφάλεια που επιθυμείτε. Η πρακτική της κινέζικης ιατρικής, η μικροβιολογία, η αναγεννητική και ιατρική αισθητική και η επιστήμη της διατροφολογίας συναντιούνται στο κέντρο της Medicure. Στο κέντρο θα συναντήσεις την Σοφία, η οποία ερευνά την παγκόσμια ιατρική κοινότητα για να φέρει σε εδώ την επιστημονική σοφία της ιατρικής από όλο τον κόσμο.

Μέσα στο κέντρο μας αξιοποιείται πλήρως όλη η εμπειρία των επιστημονικών συνεργατών της Medicure. Υπάρχουν χώροι αισθητικής, αποτρίχωσης, ηλεκτροβελονισμού, εφαρμογής Botox, PRP Plasma, υαλουρονικού οξέος, μικροχειρουργικών επεμβάσεων καθώς και πλήρως εξοπλισμένου μικροβιολογικού εργαστηρίου. Ένα πολυδύναμο κέντρο ομορφιάς και ευεξίας βρίσκεται πλέον στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.
Απολαύστε την επίσκεψη σας στο κέντρο μας. Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της αναγέννησης και της αισθητικής. Σας περιμένουμε.

Υποστηρικτής και βασικό μέλος της επιστημονικής ομάδας της Medicure είναι ο Dr. Τσάχαλης Θεόδωρος, Στρατιωτικός Χειρουργός, Διδάκτωρ Ιατρικής σχολής ΑΠΘ. Ο Θεόδωρος είναι ιδιαίτερα ταλαντούχος. Διαθέτει γνώσεις και εμπειρία, μα το πραγματικό του χάρισμα είναι το πολύ δυνατό μάτι για την λεπτομέρεια που σε ενδιαφέρει να βελτιώσεις και ένα εξαιρετικά καλό χέρι που προσφέρει ένα μοναδικό αποτέλεσμα που σε κάνει να χαμογελάς με αυτοπεποίθηση. Ο Dr. Τσάχαλης είναι επιστήμονας και δεξιοτέχνης.
Τα 20 χρόνια εμπειρίας τους στην ιατρική και η πρόκληση της κατάστασης στην Ελλάδα γέννησαν την ιδέα της Medicure. Ο Dr. Τσάχαλης και η κ. Αλεξανδρίδου είναι αγωνιστές και οραματιστές. Ένωσαν τις δυνάμεις τους και επαγγελματικά ακολουθώντας την συνταγή επιτυχίας που χρόνια υιοθετούν στην άλλη υπέροχη ομάδα που έχουν δημιουργήσει μαζί, την οικογένειά τους.

Στον χώρο του ιατρείου λειτουργεί τμήμα βελονισμού με εξειδίκευση στον αισθητικό βελονισμό και τον βελονισμό κατά της παχυσαρκίας, σε συνεργασία με έμπειρο διαιτολόγο.

Διατίθεται επίσης τελευταίας τεχνολογίας Laser αποτρίχωσης με δυνατότητα Super Hair Removal (Soprano ICE SHR™), ιδανική λύση για ανώδυνη αποτρίχωση ακόμα και σε άνδρες με έντονο πρόβλημα τριχοφυΐας.
Τέλος παρέχεται δυνατότητα μικροεπεμβάσεων υπό τοπική αναισθησία σε ειδικά εξοπλισμένη αίθουσα χειρουργείου.

Ποιοι ειμαστε
Κάθε φορά που μπαίνεις μέσα στη Medicure ξέρεις πως θα συναντήσεις τη Σοφία. Η κυρία Αλεξανδρίδου είναι η δημιουργός του κέντρου, η καρδιά της εταιρείας. Επιστήμονας, βιοπαθολόγος, ακόμη μάχιμη ως γιατρός. Λατρεύει την φυσική ομορφιά και την επιστήμη της και φαίνεται στα μάτια της πως γι’ αυτό γεννήθηκε. Πάνω απ’ όλα όμως είναι γυναίκα και ξέρει πως νιώθεις, τι θέλεις και τι χρειάζεσαι. Θέλει να αναγεννηθείς, να λάμψεις, να ανθίσεις. Θέλει να είσαι χαρούμενη. Υποστηρικτής και βασικό μέλος της επιστημονικής ομάδας της Medicure είναι ο Dr. Τσάχαλης Θεόδωρος, Στρατιωτικός Χειρουργός, Διδάκτωρ Ιατρικής σχολής ΑΠΘ. Ο Θεόδωρος είναι ιδιαίτερα ταλαντούχος. Διαθέτει γνώσεις και εμπειρία, μα το πραγματικό του χάρισμα είναι το πολύ δυνατό μάτι για την λεπτομέρεια που σε ενδιαφέρει να βελτιώσεις και ένα εξαιρετικά καλό χέρι που προσφέρει ένα μοναδικό αποτέλεσμα που σε κάνει να χαμογελάς με αυτοπεποίθηση. Ο Dr. Τσάχαλης είναι επιστήμονας και δεξιοτέχνης.
Τα 20 χρόνια εμπειρίας τους στην ιατρική και η πρόκληση της κατάστασης στην Ελλάδα γέννησαν την ιδέα της Medicure. Ο Dr. Τσάχαλης και η κ. Αλεξανδρίδου είναι αγωνιστές και οραματιστές. Ένωσαν τις δυνάμεις τους και επαγγελματικά ακολουθώντας την συνταγή επιτυχίας που χρόνια υιοθετούν στην άλλη υπέροχη ομάδα που έχουν δημιουργήσει μαζί, την οικογένειά τους. Στον χώρο του ιατρείου λειτουργεί τμήμα βελονισμού με εξειδίκευση στον αισθητικό βελονισμό και τον βελονισμό κατά της παχυσαρκίας, σε συνεργασία με έμπειρο διαιτολόγο. Διατίθεται επίσης τελευταίας τεχνολογίας Laser αποτρίχωσης με δυνατότητα Super Hair Removal (Soprano ICE SHR™), ιδανική λύση για ανώδυνη αποτρίχωση ακόμα και σε άνδρες με έντονο πρόβλημα τριχοφυΐας. Τέλος παρέχεται δυνατότητα μικροεπεμβάσεων υπό τοπική αναισθησία σε ειδικά εξοπλισμένη αίθουσα χειρουργείου.