Εθνικής Αμύνης 34, 54621, Θεσσαλονίκη

Αναίμακτη Βλεφαροπλαστική

Αναίμακτη Βλεφαροπλαστική

Το περίγραμμα των ματιών είναι η πιο λεπτεπίλεπτη ζώνη του προσώπου και το σημείο όπου εμφανίζονται το πρώτα σημάδια της γήρανσης. Οι αλλαγές σε αυτήν την περιοχή εμφανίζονται σαν δερματοχάλαση (σακούλιασμα) του άνω βλεφάρου, ως «πόδι χήνας» και ως σακούλες κάτω από τα μάτια.
Για την αντιμετώπιση των παραπάνω αλλοιώσεων διαθέτουμε το τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα “Plasma BT”, το οποίο με την παραγωγή «ατμοσφαιρικού» πλάσματος προκαλεί ελεγχόμενα θερμικές «μικροβλάβες» στα σημεία εφαρμογής της ακίδας της συσκευής επί του δέρματος των βλεφάρων. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την
εξάχνωση της περίσσειας του δέρματος, τη σύσφιξη και την βιοδιέγερση της επιδερμίδας με θετική συνέπεια τη δημιουργία μιας πολύ ικανοποιητικής ανόρθωσης γύρω από τα μάτια…

Η επέμβαση εκτελείται στο χώρο του ιατρείου μετά από εφαρμογή αναισθητικής κρέμας. Η διάρκεια της επέμβασης είναι περίπου στα 30 λεπτά. Μετά την επέμβαση παρατηρείται οίδημα (πρήξιμο) γύρω από τα μάτια το οποίο διαρκεί 3-4 ημέρες. Οι θερμικές μικροβλάβες επουλώνονται στις 10ημέρες. Επίσης είναι πολύ σημαντική η προφύλαξη από το έντονο ηλιακό φως για διάστημα τουλάχιστον 30 ημερών ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες.
Στα θετικά της επέμβασης και σε αντιδιαστολή με την χειρουργική βλεφαροπλαστική όπου υπάρχει πιθανότητα σοβαρών επιπλοκών, προσμετράται το ότι είναι εντελώς ασφαλής. Επίσης δεν χρειάζεται αφαίρεση ραμμάτων και η πιθανότητα επιμόλυνσης είναι συγκριτικά πολύ μικρή.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην MEDICURE όπου ο υπεύθυνος για εφαρμογές πλάσματος Dr.Τσάχαλης Θεόδωρος θα σας ενημερώσει σχετικά και θα λύσει κάθε απορία που ενδεχομένως προκύψει.