Εθνικής Αμύνης 34, 54621, Θεσσαλονίκη

Αποτρίχωση

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Η Αποτρίχωση Laser σώματος και προσώπου δίνει τέλος στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με τρόπο γρήγορο και ασφαλή. Είναι μια μέθοδος αποτρίχωσης που δεν χρειάζεται χρόνο αποθεραπείας. Επιφέρει μόνιμη μείωση της τριχοφυΐας σε ποσοστό 80% και μακροπρόθεσμα την εξάλειψή της και σε οποιαδήποτε περιοχή.

Αντίθετα με άλλες παραδοσιακές μεθόδους αποτρίχωσης, η αποτρίχωση με Laser προσφέρει γρήγορα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Διατίθεται τελευταίας τεχνολογίας Laser αποτρίχωσης με δυνατότητα Super Hair Removal που είναι ιδανική λύση για ανώδυνη αποτρίχωση ακόμα και σε άνδρες με έντονο πρόβλημα τριχοφυΐας. Για την αποτρίχωση χρησιμοποιείται το Laser SOPRANO ICE – κορυφαία επιλογή ανάμεσα στα σύχρονα Laser – με μοναδική δυνατότητα για Διοδικό και Αλεξανδρίτη. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η τεχνολογία που χρησιμοποιούμε μας δίνει τη δυνατότητα για αποτρίχωση ακόμη και το καλοκαίρι.
Και μην ξεχνάτε οι γιατροί μας είναι πρόθυμοι να συζητήσουν μαζί σας τις ανάγκες σας και μαζί να επιλέξετε την κατάλληλη θεραπεία για εσάς. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας εμπιστευθείτε και να μην ξεχνάτε να φοράτε την αντηλιακή σας!!