Εθνικής Αμύνης 34, 54621, Θεσσαλονίκη

Derma Pen

Derma Pen

Το Derma Pen είναι μια μορφή μη ενέσιμης μεσοθεραπείας όπου όμως οι δίαυλοι εισόδου των ουσιών μεσοθεραπείας «ανοίγονται» μηχανικά με τη χρήση ειδικής συσκευής που φέρει κεφαλές με πολλές μικρές βελονίτσες. Με τις βελόνες αυτές προκαλούνται μικρονυγμοί και μικροαμυχές. Τόσο ο ίδιος ο μηχανικός ερεθισμός, όσο και το κοκτέιλ μεσοθεραπείας που εφαρμόζεται στη συνέχεια, προάγουν την κολλαγονογένεση, διεγείρουν τους ινοβλάστες και γεννούν καινούργια κύτταρα…

Το Derma Pen μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μόνο του χωρίς τη χρήση ουσιών μεσοθεραπείας. Είναι μια από τις συχνότερες και πιο γνωστές θεραπείες για ανανέωση, σύσφιξη, λάμψη, λεύκανση και ενυδάτωση της επιδερμίδας.
Τα στάδια της εφαρμογής είναι τα εξης:

   1. Καθαρισμός και αντισηψία.
   2. Εφαρμογή αναισθητικής κρέμας.
   3. Επιλογή κεφαλής Derma pen ανάλογα με το πρόβλημα και το σημείο του προσώπου που θέλουμε να βελτιώσουμε. Επίσης επιλέγουμε το βάθος των νυγμών.
   4. Δυνητικά μπορούμε να κουμπώσουμε στην φάση αυτή της θεραπείας κάποια ουσία μεσοθεραπείας (βιταμίνες, αμινοξέα κα).
   5. Εφαρμογή αναπλαστικής κρέμας.

Και μην ξεχνάτε οι γιατροί μας είναι πρόθυμοι να συζητήσουν μαζί σας τις ανάγκες σας και μαζί να επιλέξετε την κατάλληλη θεραπεία για εσάς. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας εμπιστευθείτε και να μην ξεχνάτε να φοράτε την αντηλιακή σας!!