Εθνικής Αμύνης 34, 54621, Θεσσαλονίκη
231 023 2300

Λιποδιάλυση

Λιποδιάλυση

Η λιποδιάλυση μέσω υπερήχων αποτελεί μία αποτελεσματική και ασφαλή τεχνική, η οποία επιτρέπει τη βελτίωση της σιλουέτας. Εφαρμόζεται σε περιοχές τοπικού πάχους και κυτταρίτιδας, μειώνοντας τον αριθμό των λιποκυττάρων, και συνδυάζεται με την ενέσιμη μεσοθεραπεία  για βέλτιστο αποτέλεσμα…

Η σπηλαιώση αποτελεί ένα φυσικό φαινόμενο, κατά το οποίο, με εφαρμογή ειδικής συχνότητας υπερήχων, σχηματίζονται φυσαλίδες αέρα μέσα στο λιπώδη ιστό. Οι φυσαλίδες αυτές διογκώνονται και σπάζουν, οδηγώντας σε λύση των κυτταρικών μεμβρανών των λιποκυττάρων.

Η απώλεια του λίπους είναι μόνιμη. Η μείωση των πόντων και της κυτταρίτιδας είναι άμεση και όταν η θεραπεία συνδυάζεται εφαρμογή ραδιοσυχνοτήτων  έχουμε μετρήσιμα αποτελέσματα σε πόντους ήδη από την τέταρτη με πέμπτη συνεδρία . Στο ιατρείο μας μαζί με την λιποδιάλυση και τις ραδιοσυχνότητες (και με τη χρήση ειδικού μηχανήματος που συνδυάζει και τις τρεις θεραπείες) στην ίδια συνεδρία πάντα γίνεται και λεμφικό μασάζ για βελτίωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού, για λεμφική αποσυμφόρηση και αποβολή των τοξινών, ενίσχυσης  της τοπικής κυκλοφορίας και  παροχέτευσης του οιδήματος που εντοπίζεται ανάμεσα στα κύτταρα του επιφανειακού λίπους.