Εθνικής Αμύνης 34, 54621, Θεσσαλονίκη

Μικροδερμοαπόξεση(Microdermabrasion)

Δερμοαπόξεση με διαμάντι
(Microdermabrasion)

Πρόκειται για μια μη επεμβατική και ανώδυνη μέθοδο για βαθύ καθαρισμό και ανάπλαση της επιδερμίδας.
Αφαιρώντας τα κατεστραμμένα κύτταρα ανανεώνεται η επιδερμίδα, γίνεται λεία, απαλή και λαμπερή ενώ παράλληλα μειώνονται τα σημάδια, οι πανάδες και οι ουλές.
Με την βοήθεια της διαμαντένιας κεφαλής απομακρύνεται μηχανικά από το δέρμα όλο το σμήγμα και τα νεκρά κύτταρα, ενώ παράλληλα μέσω της αναρρόφησης που γίνεται, ενεργοποιείται ο σχηματισμός ελαστίνης και κολλαγόνου χαρίζοντας έτσι μια ανανεωμένη επιδερμίδα απαλλαγμένη από λεπτές ρυτίδες και την ενοχλητική θαμπή όψη…

Για ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα κατά τη διάρκεια της θεραπείας εγχέονται στην επιδερμίδα ειδικά serums ανάλογα με τις ανάγκες της (Υαλουρονικό, vit-C κτλ) και στο τέλος εφαρμόζεται ειδική μάσκα για να ενισχυθεί το αποτέλεσμα μας.
Η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση και αυτό την καθιστά την πλέον ασφαλή και αποτελεσματική μέθοδο καθαρισμού και ανάπλασης της επιδερμίδας.
Απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος και η συχνότητα με την οποία μπορεί να γίνει εξαρτάται από τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας ξεχωριστά. Για παράδειγμα, αν πρόκειται για καθαρισμό μπορεί να ίνει 2-3 φορές τον χρόνο, ενώ αν πρόκειται για θεραπεία αντιγήρανσης επαναλαμβάνεται κάθε 1,5-2 μηνες.
Οι γιατροί μας είναι πρόθυμοι να συζητήσουν μαζί σας τις ανάγκες σας και μαζί να επιλέξετε την κατάλληλη θεραπεία για εσάς. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας εμπιστευθείτε και να μην ξεχνάτε να φοράτε την αντηλιακή σας!!