Εθνικής Αμύνης 34, 54621, Θεσσαλονίκη
231 023 2300

Νήματα COG

Νήματα Cog (Ανορθωτικά)

Τα νήματα αυτά είναι η πιο επεμβατική από τις θεραπείες προσώπου, έχει όμως και τα πιο θεαματικά αποτελέσματα. Η κύρια λειτουργία τους είναι η ανόρθωση (lifting) του χαλαρού δέρματος. Εφαρμόζονται κυρίως στην περιοχή των παρειών, στα ζυγωματικά, στην περιοχή της κάτω γνάθου και στον λαιμό…

Με την εφαρμογή των ανορθωτικών νημάτων μπορούμε να πετύχουμε τη βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου (contour – οβάλ προσώπου), βελτίωση ή εξάλειψη στο προγούλι (διπλοσάγονο), βελτίωση στις ρυτίδες του λαιμού, ανόρθωση φρυδιών κ.α.
Η εφαρμογή των νημάτων γίνεται μετά από αναισθητοποίηση των αντίστοιχων περιοχών με τη χρήση τοπικής αναισθησίας (Ξυλοκαϊνη). Η χρήση εξαιρετικά λεπτής βελόνας συμβάλλει στην ανώδυνη χορήγηση του φαρμάκου. Η διάρκεια της θεραπείας είναι περίπου 30-45 λεπτά και γίνεται σε ξαπλωμένη και άνετη θέση.
Τα ανωτέρω νήματα είναι από υλικό πλήρως απορροφήσιμο από τον οργανισμό και η διάρκεια του αποτελέσματος κυμαίνεται από 1 έως δύο χρόνια.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην Medicure όπου ο υπεύθυνος για θέματα ενέσιμων θεραπειών Dr.Τσάχαλης Θεόδωρος θα σας ενημερώσει σχετικά και θα λύσει κάθε απορία που ενδεχομένως προκύψει.